معاون هماهنگی توزیع صنعت برق کشور: سرقت از شبکه و تأسیسات جزو چالش‌های صنعت برق کشور است

به گزارش پایگاه خبری پایش روز به نقل از ایران آنلاین ، محمداله داد در مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات مهارت‌های شغلی شرکت های توزیع نیروی برق منطقه مرکزی کشور که به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق قم برگزار شد، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان گفت: ما امروز همچنان ۱۷۰ هزار کیلومتر شبکه سیمی در کشور […]

به گزارش پایگاه خبری پایش روز به نقل از ایران آنلاین ، محمداله داد در مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات مهارت‌های شغلی شرکت های توزیع نیروی برق منطقه مرکزی کشور که به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق قم برگزار شد، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان گفت: ما امروز همچنان ۱۷۰ هزار کیلومتر شبکه سیمی در کشور داریم که صعود و فرود برای سیم به کابل این میزان شبکه نیازمند سرعت، دقت و کیفیت بالای سیمبانان و برق‌کاران است.
معاون هماهنگی توزیع صنعت برق کشور با اشاره به دشواریی‌ها و خطرات فعالیت‌های عملیاتی تصریح کرد: مراقبت از جان برق‌کاران و عابران و مردم در هنگام عملیات اجرایی از حساسیت بالایی برخوردار است که در محورهای مسابقات مهارت شغلی بر روی آن تأکید شده است.
اله داد با اشاره به نصب سالانه یک‌میلیون انشعاب جدید برق در کشور گفت: حدود ۴۰۰ هزار کنتور و کابل سرویس در طول سال تعویض می‌شود و برنامه یک سال آینده نیز تبدیل ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار کنتور آنالوگ و دیجیتال معمولی به کنتور هوشمند است.
مهندس اله داد محورهای دومین دوره مسابقات مهارت‌های شغلی را هوشمند و هدفمند عنوان کرد و یادآور شد: امیدواریم این مسابقات درنهایت به افزایش مهارت، کاهش حادثه و سرعت انجام کار در اجرای پروژه‌های مهم پیش رو بینجامد.
معاون هماهنگی توزیع صنعت برق کشور با تأکید بر اینکه با افزایش دمای هوا نیازمند حمایت و همراهی بیشتر مشترکین هستیم، اذعان داشت: این اطمینان را داریم که استاندار قم، معاونین و مدیران استانداری و مدیران شهر مذهبی قم به این موضوع توجه ویژه‌ای دارند که ما بتوانیم تأمین برق را در تمام ساعات شبانه‌روز به خوبی انجام دهیم.
معاون هماهنگی توزیع صنعت برق کشور با انتقاد از اختلاف ۲۰۰ برابری بین حداقل و حداکثر نرخ انرژی گفت: این انرژی ارزان ما را در تأمین برق دچار مشکل می‌کند مثلاً در بخش کشاورزی برق را برای استحصال از چاه اختصاص دادیم ولی کارهای دیگری نیز با این انشعاب برق انجام می‌شود.
اله داد همچنین با بیان اینکه شرکت‌های توزیع برق در تأمین منابع مالی با چالش مواجه هستند، گفت: نفس کشیدن ما در صنعت برق خسارت‌بار است بدین معنا که هر انشعابی که متوسط ۲ میلیون تومان به فروش می‌رسانیم با قیمت تمام شده ۱۰ میلیون تومان، ۸ میلیون تومان به زیان صنعت برق اضافه می‌کنیم که در فروش برق نیز این زیان ادامه دارد.