حمایت مسئولان از صاحبان اندیشه و تولید، زمینه ساز توسعه و رشد علمی و اقتصادی استان خواهد بود 

آوا - مديرعامل شرکت پارسانامداران رادين گفت: حمايت مسئولان از صاحبان انديشه و توليد، زمينه ساز توسعه و رشد علمي و اقتصادي استان خواهد بود 
به گزارش پایش رور؛  بازار رمز ارزها بدون تردید یکی از جدیدترین مباحث در حوزه و فعالیت های مالی و اقتصادی جهان امروز محسوب می شود که هنوز برای افکار عمومی چندان شناخته شده نیست . از آنجاییکه هر تکنولوژی و نوآوری جدید در ذات خود ابتدا با پرسش هایی از سوی افکار عمومی مواجه می شود واین امری عادی و طبیعی به حساب می آید. لذا بازار رمز ارز ها نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این راستا بیت کوین بی تردید یک کالای اقتصادی قابل تعویض می باشد چون اینکه ماینر ها در چه نقطه ای از جهان استخراج و انجام می دهند چندان اهمیتی ندارد.اما نفت هر چند یک کالای اقتصادی محسوب می شود اما محل استخراج و چگالی نفت استخراج شده را هم باید مورد توجه قرار بگیرد . در واقع تولید و استخراج بیت کوین تورم در بر ندارد.چرا که هیچ دولت و موسسه مالی کنترلی اعمال نمی کنند و غیر متمرکز است. کشورهایی مانند ایران و ونزوئلا و… که تحت تحریم امریکا هستند تمامی واردات ها و صادرات  مبحث بانکی را با ارز دیجیتال و بیت کوین معامله می کنند.
شرکت کیا الکترونیک رادین به عنوان اولین شرکت تولید کننده با ثبت اختراع است که موفق به اخذ پروانه مونتاژ و تولید شده و با تاسیس چندین کارخانه در سطح کشور از جمله قوچان ، سنندج ، کیش ، زنجان و … ابتدا با آوردن قطعات به صورت  ckD با مونتاژ استارت خود را زد که اکنون حدود ۴۰ درصد قطعات را داخل کشور تولید می کند.بدنه سوکت،کابل پاور دستگاه های این شرکت که از خدمات پس از فروش و گارانتی است.
مهندس محمد حسام دشتی مدیرعامل شرکت پارسانامداران رادین که نمایندگی قانونی و انحصاری شرکت کیا الکترونیک رادین را در استان قم به عهده دارد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما به تشریح فعالیت وخدمات این شرکت پرداخت.
وی ابتدا با بیان اینکه آقای مهندس علی شوشتری مدیر عامل شرکت کیا الکترونیک رادین (رادین ماینر) را به عهده دارد اظهار کرد:در حال حاضر شرکت پاور های Dc دستگاه های رمز ارز را تولید می کند و در حال به روزرسانی و بهینه کردن دستگاه های استخراج رمز ارز می باشدکه این امر مطابق با استاندارد های تعریف شده از سوی سازمان صنعت ،معدن،تجارت انجام می شود.
محمد حسام دشتی آنگاه با تاکید بر اینکه شرکت ها و نمایندگان آن در توسعه کشور می توانند تاثیر قابل توجهی داشته باشند تصریح کرد:هنگامی که یک شرکت تاسیس می شود چندین سرمایه گذار و تعدادی نیرو و همچنین بیمه را در بر می گیرد که به تبع آن تمام نمایندگی های این شرکت تعدادی نیروی های متخصص تعمیرات را جذب کار می کنند.
شرکت کیا الکترونیک رادین با تمامی نمایندگانی که در سطح کشور دایر نموده برای حدود ۵۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.
نماینده قانونی و انحصاری شرکت رادین ماینر در قم آنگاه با اشاره به مخالفان این صنعت اظهار داشت: بدون شک از مخالفان اصلی این صنعت در ایران کشور آمریکا است که به انحائ مختلف در صدد متوقف نمودن این صنعت بوده تا مانع از رشد آن شود چرا که با داشتن بیت کوین کشور ما و دیگر کشور های تحت تحریم می توانند تحریم ها را دور بزنند و از اینرو تمامی فارم هایی که بیت کوین استخراج می کنند آن را به دولت و بانک مرکزی به فروش می رسانند.و به راحتی دولت تحریم های دارویی را دور می زند و در نهایت این صنعت ارز آوری برای کشور را به همراه دارد.
وی در ادامه برشمردن مشکلات ؛قوانین غیر مرتبط و عدم حمایت های لازم جهت ثبت سفارش های طولانی و پروسه ترخیص را مورد اشاره قرار داد و گفت:چنانچه این  امر(روند قانونی )تسهیل نشود فضا برای بازار قاچاق شکل خواهد گرفت.
مهندس محمدحسام دشتی در ادامه کالای قاچاق را از بزرگترین مشکلات بر شمرد و ابراز عقیده کرد:مسئولان استانی باید با اتخاذراهکاری سیاست های موثر در این زمینه پیشگیری های لازم را به عمل آورند که یکی از موثرترین راهکارها در این خصوص ؛ حمایت و پشتیبانی همه جانبه از تولیدات داخلی است.
مهندس دشتی به عنوان کارشناس شرکت کیا الکتریک رادین در استان قم به تعزیرات حکومتی و صنعت و معدن بابت شناسایی دستگاه هایی که از برچسب رادین سوء استفاده شده در جهت کشف دستگاه های غیرقانونی و دستگاه های تقلبی شرکت تولیدی رادین اعلام آمادگی می نماید.
وی همچنین به همشهریان عزیز پیشنهادکرد با بررسی ،تحقیق و مشاوره های لازم به این صنعت ورود و اقدام به سرمایه گذاری نمایند.
مهندس دشتی گفت: برای تهیه دستگاه های با کیفیت و قانونی حتما از نمایندگی های مجاز شرکت خرید نمایید چرا که متاسفانه سند و لیبل رادین ماینر را افراد سود جو جعل کرده و در صدد سود جویی برآمده اند. لذا همشهریان و متقاضیان این دستگاه  ها باید نهایت دقت و احتیاط را به عمل آورند که فریب چنین افراد سودجویی را نخورند.
وی افزود: البته اقدامات قانونی جهت برخورد با این افراد سودجو صورت گرفته و پرونده متشکله در مراجع زیربط تحت رسیدگی قرار دارد.
مهندس دشتی  ادامه داد: آقای مهندس شوشتری طی نامه ای به سازمان صنعت، معدن، تجارت استان قم و همچنین اداره تعزیرات حکومتی  این استان این موضوع را مطرح وخواستار جلوگیری از سو استفاده از اسناد این شرکت تولیدی و تشخیص بهتر دستگاه های تولیدی از دستگاه های تقلبی و غیر قانونی شد.
در نامه مدیر عامل شرکت کیا الکترونیک (رادین ماینر) خطاب به صمت و تعزیرات آمده ؛ این شرکت دارای پروانه تولید به شماره ۱۸۳۲/۲۴/۱۱۹ است که به عنوان اولین تولید کننده دارای ثبت اختراع در حوزه دستگاه های استخراج رمز ارز در ایران شناخته می شود. در ماه های اخیر مشاهده  شده اسناد قانونی این شرکت و برند رادین ماینر توسط اشخاص در تهران و حتی شهرستان ها جعل شده و از نام این شرکت و برند آن سواستفاده شده است .با توجه به اینکه برند رادین ماینر برند ثبت شده در سازمان ثبت اسناد و با مالکیت های معنوی می باشد و شامل حمایت معنوی سازمان ثبت است شکایت علیه افراد سود جو انجام پذیرفته  و مورد پیگرد کیفری قرار گرفته اند. این نامه با موضوع معرفی نماینده قانونی شرکت جناب آقای محمدحسام دشتی جهت جلوگیری از سواستفاده از اسناد این شرکت تولیدی و تشخیص دستگاه های تقلبی و غیرقانونی می باشد.
مهندس محمدحسام دشتی همچنین با بیان اینکه نامه مدیرعامل به شماره ۳۹۵۶۶ در مورخ سیزدهم دیماه سالجاری در دبیرخانه سازمان صنعت،معدن،تجارت استان قم ثبت شده ابراز امیدواری کرد:با تلاش و اقدام مسئولان ذیربط برخورد قانونی با سواستفاده کنندگان از اسناد و برند شرکت صورت بگیرد.
محمدحسام دشتی سپس با اشاره به برخی مشکلات که از ناحیه و عملکرد شرکت برق گریبانگیر این مجموعه شده ؛توضیح داد:متاسفانه شرکت برق برای فارم ها ایجاد مشکل می کند که طبیعتا برای ما که تولید کننده محسوب می شویم چالش هایی به وجود می آورد.
افرادی که دارای فارم هستند یا سرمایه گذارانی که در صدد تاسیس فارم می باشند؛ می توانند نقش موثری در اقتصاد کشور ایفا کنند.
وی افزود: علاقه مندان به سرمایه گذاری در این صنعت نوپا ؛با مشاهده مشکلات و معضل نبود برق و عدم همکاری شرکت توزیع نیرو به تدریج دچار دلسردی و  بی انگیزه گی می شوند و از این حیطه انصراف خواهند داد که بدون شک این امر در میزان فروش و تولید ما هم تاثیرات منفی برجای خواهد گذاشت.
وی سپس در ادامه پیشنهاد خود به علاقه مندان سرمایه گذاری در این صنعت اضافه کرد: برای ورود به این حیطه و کسب درآمد و خدمت به جامعه و اشتغالزایی با فارم های دارای پروانه که به صورت قانونمند فعالیت می کنند قرارداد منعقد نمایند.و دستگاه های قانونی را تهیه کنند که در آن فارم ها قرار دهند. تا فعالیت خدمات و کسب درآمد بصورت امن مطابق با موازین قانونی صورت پذیرد.
این فعال مجرب و کارآزموده در صنعت رمز ارز آنگاه خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه مدیریت شرکت کیا الکترونیک رادین ریاست هیات مدیره سندیکای  تولیدکنندگان دستگاه های استخراج رمز ارز در کشور را نیز به عهده دارد با ارتباط و لینگ قوی قادر است با تولیدکنندگان فعال در این صنعت ایجاد ارتباط نموده و در حال حاضر این شرکت(رادین ماینر) مالک دو نیروگاه تجدیدپذیر می باشد که اکنون در دست راه اندازی قرار دارد و از پتانسیل و دانش فنی و تخصصی کافی برای راه اندازی فارم های بزرگ با انرژی های تجدید پذیر برخوردار است.
در عین حال قادر است فارم های کاملا قانونی و با اتحاد و انسجام تمامی تولیدکنندگان و مجموعه حمایت های دولتی راه اندازی نموده و همشهریان عزیز و سرمایه گذاران بزرگ و کوچک نیز می توانند با انعقاد قرارداد دستگاه های خود در فارم های قانونی درامد های خوب و سرمایه گذاری ایمن را تجربه کنند.
وی در ادامه با اشاره به سندیکای تولیدکنندگان دستگاه های رمز ارز اضافه کرد:که این مجموعه نیز در سندیکای مزبور عضویت داشته وما همچنین ریاست هیات مدیره سندیکای کشوری را به عهده داریم.
وی با مثبت ارزیابی کردن حمایت دولت از بخش خصوصی ابراز امیدواری کرد :حمایت دولت سندیکای مزبور را نیز شامل شود که قطعا با اعمال این حمایت ها در آینده شاهد دستاورد های بزرگ و ارزشمندی در صنعت نو پای رمز ارز خواهیم بود.
محمدحسام دشتی همچنین ضرورت جلوگیری از تصویب قوانین فاقد کارشناسی را مورد تاکید قرار داد و افزود :به موازات اقدام دولت در جلوگیری از قوانینی که بدون تحقیق و مطالعه کارشناسی تصویب شود ؛لازم است به طور جدی و قانونی با معضل قاچاق برخورد شود.
وی اعلام کرد: حمایت دولت از این صنعت ، بازار نو رمز ارز ها را هر چه بیشتر شکوفا و پر رونق نموده و دستاورد های آن نصیب دولت نیز خواهد شد که در رابطه با خنثی نمودن تبعات منفی تحریم نقش تعیین کننده دارد.
وی کمک به ایجاد فارم ها با نیروگاه های تجدید پذیر بر مقیاس کوچک را در همین زمینه موثر ارزیابی کرد و گفت که صنعت رمز ارز یک صنعت پولساز تلقی می شود که حمایت همه جانبه از آن ضروری است.
گفتنی است معاونت هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت،معدن،تجارت طی بخشنامه ای به روسای سازمان های زیر مجموعه این وزارت خانه در۳۱استان و جنوب کرمان ، شیوه نامه اجرایی صدور مجوز فعالیت استخراج رمز ارز با تامین برق از نیروگاه های تجدید پذیر را اعلام کرد.
دربخشی از این نامه آمده است از تاریخ رفع ممنوعیت فعالیت استخراج رمز ارز در ۱۵اسفند سالجاری صدور جواز تاسیس و پروانه بهره برداری برای متقاضیان استخراج رمز ارز در صورت تامین برق مورد نیاز از طریق نیروگاه های تجدیدپذیر با تایید وزارت نیرو (سازمان انرژی تجدیدپذیر و بهره وری انرژی ساتبا بلامانع است. همچنین با توجه به تفاهم صورت گرفته با وزارت نیرو و وزارت نفت مراحل صدورجواز تاسیس جدید برای استخراج رمز ارز به شرح زیر تعیین شده است.
الف: درخواست متقاضی در سامانه (پنجره واحد خدمت)
ب: استعلام سیستمی از وزارت نیرو (ساپگ)در سامانه و یا عندالزوم به صورت مکتوب)
ج: دریافت پاسخ وزارت نیرو (ساتبا)مبنی بر عقد قراردادبا متقاضی برای تامین برق مورد نیاز از نیروگاه های تجدیدپذیر
د: صدور جواز تاسیس توسط سازمان صنعت،معدن،تجارت استان با رعایت سایر مقررات
برای صدور پروانه بهره برداری نیز بعد از ثبت درخواست متقاضی بروی سامانه ، اجرایی شدن قرارداد تامین برق مورد نیاز از طریق نیروگاه تجدیدپذیر از وزارت نیرو (ساتبا) استعلام شده و در صورت تایید پروانه بهره برداری با رعایت سایر. مقررات صادر می شود.
در خصوص جواز های تاسیسی که قبلا صادر شده (دارای اعتبار و یا فاقد اعتبار) صدور پروانه بهره برداری در صورت استعلام سیستمی از وزارت نیرو (ساتبا) و تایید تامین برق مورد نیاز از طریق نیروگاه های تجدید پذیر بلامانع است.
سیدمهدی نیازی معاونت هماهنگی محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن، تجارت همچنین تمدید جواز تاسیس صرفا در صورت درخواست متقاصی در استان حین برق مورد نیاز از سوابق نیروگاه های تجدیدپذیر امکانپذیر بوده و تمدید جواز تاسیس برای سایر روش های تامین مجاز نمی باشد.
باتوجه به مذاکرات به عمل آمده و پیگیری های این وزارتخانه چنانچه روش های دیگری برای تامین برق فعالیت استخراج رمز ارز تعیین و مجاز اعلام شود مراتب طی بخشنامه های آتی به سازمان های استانی اطلاع رسانی می شود.
(البته سایر مفا دستورالعمل و بخشنامه های مرتبطو اصلاحیه های بعدی آن کماگان به قوت خود باقی است)
باتوجه به استقرار ساختار جدید در وزارت صنعت،معدن،تجارت و تعیین دفتر صنایع نرم افزار به عنوان متولی استخراج رمز ارز ، این دفتر آماده پاسخ گویی به سوالات و ابهامات سازمان های استانی در ارتباط با صدور ،جواز تاسیس و پروانه بهره برداری است.
سید مهدی نیازی معاونت هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت،معدن،تجارت همچنین طی نامه دیگری پیرو بخشنامه قبلی خطاب به آقایان حایری معاون برق و انرژی وزارت نیرو، فلاحتیان معاون برنامه ریزی وزارت نفت و کردی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر اعلام کرد: در ارتباط با نحوه صدور مجوزهای تاسیی و بهره برداری استخراج رمز ارز با تامین برق از نیروگاه های تجدیدپذیر با توجه به تفاهمات صورت گرفته درجهت صدور مجوز تاسیس و بهره برداری برای متقاضیان این بخش با تایید وزارت نیرو عملیاتی خواهدشد که فرایند آن در حال پیاده سازی در سامانه وزارت صنعت،معدن،تجارت باشد.
این مسئول در نامه خود متذکر شد: بخشی از متقاضیاماستخراج رمز ارز بر اساس مصوبه شماره ۵۸۱۴۴ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۳ نسبت به دریافت جواز تاسیس سرمایه گذاری و پرداخت هزینه برای انعقاد قرارداد با وزارت نفت و یا وزارت نیرو جهت تامین برق از روش های مختلف ویا با ساخت نیروگاه اقدام کرده اند که از حقوق مکتسبه آنها تلقی شده و ضروری است نحوه ادامه فعالیت آنها تعیین و تکلیف شود. (که البته اطلاعات ماه های قبلی برای تعیین و تکلیف به ورارت نفت و وزارت نیرو منعکس گردیده است.لذا براساس بند۶بخشنامه ابلاغی پیشنهاد مشخص این وزارتخانه صدور پروانه بهره برداری برای دارندگان جواز تاسیس دارای قرارداد تامین برق و یا گاز با وزارت نفت و یا وزارت نیرو با رعایت ملاحظات این دو وزارتخانه می باشد.
لذا مقتضی است چنانچه نظری مغایر با پیشنهاد مذکور وجود دارد به مراتب به صورت صریح و مشخص به این وزارتخانه منعکس گردد.
لازم به ذکر است که رونوشت این نامه  همچنین به آقایان زاهدی وفا معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی، معاون اول رئیس جمهور، اسماعیل زاده سرپرست دفتر صنایع نرم افزار و دفتر معاونت هماهنگی و محیط کسب و کار و و دفتر محیط کسب و کار ارسال شده است.
محمد حسام دشتی که نمایندگی انحصاری و قانونی شرکت کیا الکترونیک (رادین ماینر) را در سطح استان قم به عهده دارد ؛ همچنین با اشاره به خدمات پس از فروش در مبحث نرم افزاری؛ ارائه مشاوره به متقاضیان خبر داد و افزود: ایجاد سهولت برای مشتریان ، مشاوره رایگان برای این صنعت ،تعمییرات با حداقل هزینه از جمله خدمات دیگر این مجموعه به متقاضیان است. ضمنا دستگاه هایی که شامل گارانتی می باشند به صورت رایگان سرویس و رفع ایراد خواهد شد.
لازم به ذکر است :محمد حسام دشتی علاوه بر اینکه مسئولیت نمایندگی انحصاری رادین ماینر را در استان قم عهده دار است ، همچنین یک واحد تولیدی درب و پنجره UPVC نیز تحت مدیریت خود دارد که در این زمینه تا کنون منشا خدمات ارزشمندی بوده است.
بدون شک ویژگی خاص و منحصر به فرد واحد تولیدی درب و پنجره upvc حسام دشتی که تحت عنوان شرکت پارسا نامداران رادین با برند دیپلمات فعالیت و خدمات دهی می کند ایجاد اشتغالزایی برای مددجویان (زندان مرکزی قم) است که تا کنون برای ۳۰ نفر از این زندانیان به صورت مستقیم و برای تعداد بیشتری به صورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.
مهندس دشتی در پایان صحبت های خود برای مقام معظم رهبری آرزوی طول عمر و سلامتی نمود واز مهندس شوشتری مدیرعامل پرتلاش، خلاق، و توانمند کیا الکترونیک (مادین ماینر) و سایر مسئولان کشوری و همچنین مسئولان استان قم تشکر و قدردانی کرد.