نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
وی با اشاره به توسعه مزارع و مناطق تولید برق از انرژیهای پاک، نو و تجدیدپذیر همچون خورشیدی در شهرکها و نواحی صنعتی، افزود: اولویت ما استقرار تولیدات و خدمات مزیت دار در منطقه، صنایع پاک، کم آب بر و با تکنولوژی بالا خواهد بود.
وی ادامه داد: ارتقای جایگاه صنعت و تقویت نقش شهرکهای صنعتی در توسعه اقتصادی استان با توجه به برتری سرانه اشتغال ایجاد شده در صنعت نسبت به سایر حوزه ها یکی دیگر از برنامههای ما در سال جدید بهشمار میآید.
آشتیانی گفت: در راستای تعهد به پایداری و حفظ محیط زیست، شرکت شهرکها کارهای گستردهای در دستور کار قرارداده که از جمله آن ایجاد فضای سبز و توسعه تصفیه خانهها و مدیریت بهینه پساب و استفاده از آب های خاکستری در شهرکهای صنعتی استان است.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین روانبخش بیان داشت: پیوست فرهنگی و اقتصادی صنایع و جنبههای بومی استان قم با صنایع سازگار باشد و به سمت صنایع دانشبنیان و بدون آلایندگی برویم.
وی افزود: زمانی قم ارتباط با صنعت نداشت، اما در حال حاضر کارخانهها و صنایع کوچکی در استان داریم که نیازهای مهم کشور را برطرف کرده و حتی در حوزه صادرات نیز وارد شدهایم.
نماینده منتخب استان خاطرنشان کرد: جوانان توانمند با همکاری و تلاش مشترک، شرکتها و پروژههای عظیمی راه اندازی کردهاند. این نمونهها نشان دهنده ابتکار، خلاقیت و توانایی جوانان در تحقق اهداف والا هستند.
این نشست که با هدف ایجاد فرصتهای جدید سرمایهگذاری و حمایت از کسب و کارهای کوچک و همچنین جهش تولید توسط مردم ترتیب یافت، راهکارهای مختلفی برای تقویت صنعت با مشارکت بخش خصوصی مورد بررسی قرار گرفت و بر موضوع دخیل شدن فرهنگ در تولید با ایجاد مزیت رقابتی در جذب سرمایهگذار با توجه به موقعیت ویژه استان قم تاکید شد.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
Δ