نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مسعود زوار زاده، سرپرست اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان جعفرآباد، از اجرای طرح ارتقا ایمنی محورترانزیتی قدیم سلفچگان- ساوه خبرداد.
وی درتکمیل خبر فوق افزود:محور قدیم سلفچگان- ساوه، از کریدورهای جاده ای کشور است که از ترافیک ترکیبی و چشمگیری برخوردارست.
زوارزاده با یادآوری این مهم که به دلیل موقعیت و نقش این محور درمبادلات ترانزیتی کشور، جهت صیانت و ارتقا ایمنی آن طرحهای عمران جاده ای متنوعی درطول سال عملیاتی می شود، گفت: درهمین راستاپروژه ترکیبی ارتقا ایمنی این محور از ابتدای مهرماه سالجاری آغاز و درپایان دیماه تکمیل و به بهره برداری رسید.
وی درادامه به اقدامات انجام شده درقالب این طرح ترکیبی پرداخت و اظهار داشت: با توجه به بررسی های میدانی به عمل آمده، نسبت به ارتقا ایمنی آن با اجرای عملیات ترانشه برداری واقع در محدوده تقاطع نورآباد، اقدام شد.
سرپرست اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان جعفرآباد درتوضیحی تکمیلی درخصوص عملیات ترانشه برداری انجام شده گفت: این عملیات به طول ۱۰۰ متر و عرض ۸ متر، به منظور اصلاح قوس افقی- عمودی واقع درمحدوده اعلامی، جهت توسعه شعاع دید رانندگان اجرا شد.
مسعود زوارزاده ازدیگر اقداماتی که به صورت امانی جهت ارتقا ایمنی محور قدیم سلفچگان- ساوه صورت گرفته به اجرای عملیات باررریزی دهانه پلهای آبرو این محور اشاره و تصریح کرد: دراین عملیات با اجرای خاکریزهای حائل، ۱۵۰دهانه پل آبرو این محور ایمن سازی شد.
وی اجرای عملیات آرامسازی را درزمره اقدامات جهت ارتقا ایمنی محور قدیم سلفچگان- ساوه برشمرد و افزود: درقالب این عملیات نسبت به تعریض، رفع افتادگی شانه، اصلاح شیب شیروانی و… درطول این محور ترانزیتی اقدام به عمل آمد.
زوار زاده در بخش دیگری از این خبر به اجرای طرح پیمانی جهت ارتقا ایمنی محور مذکور پرداخت و تصریح کرد: ۹۱ قطعه نیوجرسی مفصلی ۶ متری در نقاط پرتگاهی نصب گردید.
سرپرست اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان جعفرآباد در بخش دیگری از این خبر به نصب ۲۰۰ عدد انواع تابلوهای اخطاری درطول محور اشاره و خاطر نشان ساخت: عملیات جانمایی و نصب تابلوها به صورت امانی و توسط عوامل فنی اداره متبوع صورت گرفته است.
مسعود زوار زاده درخصوص میزان اعتبار هزینه شده جهت اجرای پروژه ارتقا ایمنی محور قدیم سلفچگان- ساوه عنوان کرد: بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال ازمحل اعتبارات سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای صرف تهیه نیوجرسی مفصلی و تابلو علائم دراین طرح هزینه شده است .
وی درخاتمه یادآور شد: دربخش امانی طرح، ۱۴ نفر عوامل فنی اداره متبوع با بهره مندی از ۱۲ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین، نیمه سنگین و سبک ناوگان راهداری، نسبت به اجرای این طرح اقدام نمودند.
Δ