بازدید اهالی رسانه از پروژه‌های زیرساختی شهرک‌های صنعتی قم

به گزارش پایگاه خبری پایش روز به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم، در این بازدید که مدیران و سردبیران روزنامه‌ها، پایگاه‌های خبری و هفته‌نامه‌های استان و همچنین خبرنگاران خبرگزاری‌ها، مطبوعات و سایر رسانه‌ها حضور داشتند، معاونان و مدیران شرکت شهرک‌ها به ارائه توضیحاتی پیرامون وضعیت کنونی شهرک‌ها و نواحی صنعتی قم، […]

به گزارش پایگاه خبری پایش روز به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم، در این بازدید که مدیران و سردبیران روزنامه‌ها، پایگاه‌های خبری و هفته‌نامه‌های استان و همچنین خبرنگاران خبرگزاری‌ها، مطبوعات و سایر رسانه‌ها حضور داشتند، معاونان و مدیران شرکت شهرک‌ها به ارائه توضیحاتی پیرامون وضعیت کنونی شهرک‌ها و نواحی صنعتی قم، پروژه‌های زیرساختی در حال اجرا و سایر ویژگی‌های این نواحی پرداختند.
نخستین بازدید از پروژه انتقال پساب به شهرک‌های صنعتی محور قم – تهران صورت گرفت.
هدف از اجرای این طرح، تامین آب پایدار شهرک‌های صنعتی شامل آب مورد نیاز فضای سبز و واحدهایی که می‌توانند از پساب در فرآیند تولید استفاده کننده در نظر گرفته شده است.
حجم پساب ورودی به این تاسیسات، ۳۱۷ لیتر بر ثانیه و معادل ۱۰ میلیون متر مکعب در سال است و پروژه مذکور در فاز نخست، از تصفیه‌خانه جامع پساب قم تا شکوهیه به طول ۲۰٫۵ کیلومتر در حال اجراست.
برآورد اولیه ریالی برای اتمام فاز نخست، ۴۴ میلیارد تومان است و ۱۸ ماه برای اتمام آن در نظر گرفته شده است.
پروژه دومی که اهالی رسانه از آن بازدید کردند، طرح احداث واحدهای کارگاهی در شهرک صنعتی شکوهیه بود.
حمایت از واحدهای کوچک با واگذاری سوله آماده به صورت قسطی، هدف از اجرای این طرح است؛ پروژه‌ای که شامل ۱۳ واحد کارگاهی به مساحت ۲۴۰ متر مربع و ۲۴ واحد به مساحت ۳۰۰ متر مربع بوده و ۴۳ میلیارد تومان برای اتمام آنها در نظر گرفته شده است.
پروژه تامین گاز فاز سوم شهرک صنعتی شکوهیه، سومین مرحله بازدید خبرنگاران و مدیران رسانه‌ها را تشکیل می‌داد.
برآورد اولیه برای راه‌اندازی کامل این تاسیسات، ۱۵ میلیارد تومان است.
این پروژه شامل ۱۲ کیلومتر شبکه توزیع گاز و دو ایستگاه تقلیل فشار به ظرفیت هر یک ۳۰ هزار متر مکعب در ساعت است.
در مرحله بعدی، اهالی رسانه از پروژه تامین گاز شهرک صنعتی الغدیر بازدید کردند.
این طرح شامل ۲۰ کیلومتر شبکه توزیع گاز و سه ایستگاه تقلیل فشار با ظرفیت مجموع ۷۰ هزار متر مکعب بر ساعت بوده و ۳۰ میلیارد تومان، برآورد اولیه برای اتمام آن است.
در انتها، خبرنگاران از شبکه ۲۰ کیلوولت فاز ۳ محمودآباد بازدید کردند؛ این پروژه نیز شامل ۲۵ کیلومتر شبکه ۲۰ کیلوولت بوده و ۱۲ میلیارد تومان به عنوان برآورد اولیه برای راه‌اندازی آن در نظر گرفته شده است.