رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع)عنوان کرد؛ تحصیل یک هزار و ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه باقرالعلوم (ع) قم

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شمس‌الله مریجی،رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) در مراسم روز دانشجو که در دانشگاه باقرالعلوم (ع) برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره دانشجویان شهید و تبریک روز دانشجو به دانشجویان اظهار کرد: روز دانشجو درواقع نمادی از حرکت عالمانه و با بصیرت دانشجویان است، دانشجویانی که دلبستگی آنان به درس و دانش مانعی برای تشخیص […]

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شمس‌الله مریجی،رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) در مراسم روز دانشجو که در دانشگاه باقرالعلوم (ع) برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره دانشجویان شهید و تبریک روز دانشجو به دانشجویان اظهار کرد: روز دانشجو درواقع نمادی از حرکت عالمانه و با بصیرت دانشجویان است، دانشجویانی که دلبستگی آنان به درس و دانش مانعی برای تشخیص حق نیست و انتظار است حق را بیان کنند.

معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی یکی از ویژگی‌های دانشجو را مطالبه گری و عدالت‌خواهی دانست و گفت: دانشگاه محل ظهور و بروز دانشجو است و دانشجو باید در آن مصداق و مفهوم را تمرین کند و پس از اینکه مسئولیت گرفت و وارد جامعه شد آزمون و خطا نکند، زیرا جامعه محل آزمون و خطا نیست، بلکه باید در آن مسائل اجتماعی را حل کرد نه این که به تمرین پرداخت.

مریجی به معرفی ظرفیت‌های دانشگاه باقرالعلوم (ع) به عنوان یکی از مراکز مهم آموزشی وابسته دفتر تبلیغات اسلامی در بخش علوم انسانی و اسلامی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۳۰ رشته کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه وجود دارد و در بخش‌های مختلف آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهد.

رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) افزود: در سال گذشته ۱۵۲ پایان نامه ارشد و دکتری در این دانشگاه دفاع شده و داوران برخی از این پایان‌نامه‌ها از دانشگاه تهران بوده‌اند.

او با بیان این که در حال حاضر یک هزار و ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه باقرالعلوم (ع) مشغول تحصیل هستند وهیچ دغدغه‌ای در کمیت نداشته و به دنبال این موضوع نیستیم، تصریح کرد: بر این باوریم این دانشگاه کارخانه مدرک سازی نیست و در جذب دانشجویان خارجی نیز این مهم مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع)، گفت: دانش‌آموختگان این دانشگاه پس از فارغ التحصیلی در بخش‌های مختلف علمی، اجرایی، سیاسی و فرهنگی در نهاد‌های مختلف اجرایی به کار گرفته شده و توفیق‌های زیادی در حوزه‌های متعدد علمی و اجرایی داشته‌اند.

در این جلسه معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع) در سخنانی با تبریک روز دانشجو گفت: از ابتدای بروز کرونا این دانشگاه آموزش‌های مجازی را با راه اندازی سامانه تخصصی آغاز و تدریس‌ها ادامه یافت و در وضعیت فعلی نیز برگزاری کلاس‌های درس در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال برگزاری است.

محمد ستوده افزود: امیدواریم در مقطع جدید با انگیزه بیشتر و با تجربه‌ای که از دوران کرونا داریم وظایف و رسالت‌های خود را با جدیت بیشتر انجام دهیم.

او با اشاره به این که وظیفه دانشجو یک وظیفه والا و با ارزش است، بیان کرد: دانشجویان دانشگاه باقرالعلوم (ع) یک دانشجوی معمولی نیستند بلکه دارای پایه‌های حوزوی و طلبه هستند که این نیز رسالت‌ها در آموزش را مضاعف می‌کند.

ستوده خطاب به دانشجویان جدید گفت: دانشجویانی که در این دانشگاه پذیرفته شده‌اند، با پیوند علوم انسانی غربی و اسلامی باید دانش علمی خود را ارتقاء دهند  و در ارائه راهکار حل مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی کشور تاثیرگذار باشند.

معاون پژوهش دانشگاه باقرالعلوم (ع) نیز در سخنانی اظهار کرد: تاسیس این دانشگاه با این ذهنیت که بشر نیازمند تبادل فکری و استفاده از تجربه‌های یکدیگر است به عنوان مرکزی دانشگاهی در کنار حوزه علمیه ایجاد شد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی بیان کرد: همچنین ایجاد دانشگاه باقرالعلوم (ع)، در کنار سایر موسسه‌های آموزشی با هدف انجام رسالت‌های علمی آموزشی و تاثیرگذاری در جامعه هدف بوده که خوشبختانه نیز در این زمینه شاهد موفقیت‌های آنان هستیم.

او با بیان این که پژوهش ذهن آرام می‌خواهد و پژوهش‌های عمیق نشان از ظرفیت علمی دانشجویان است، گفت: تلاش ما ایجاد زمینه‌های لازم برای پژوهش است و امیدواریم دانشجویان در ایام تحصیل از ظرفیت تحصیل برای پژوهش استفاده کنند.

براساس این گزارش، در این مراسم که به مناسبت آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود و روز دانشجو برگزار شد، دانشجویان به مناسبت روز دانشجو، به بیان پرسش‌های خود از مسئولان دانشگاه پرداختند.