نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش عصر شنبه روابط عمومی کمیته امداد امام (ره) قم، محسن مسعودیان راد در گفت و گویی با اشاره به اینکه در مناطق کم برخوردار حاشیه شهرها و مشکلهای موجود فرصتهای ویژهای نیز وجود دارد اظهار داشت: گوهرهایی در این مناطق و خانوادههای محروم وجود دارند که اگر این استعدادها به خوبی شناسایی و […]
به گزارش عصر شنبه روابط عمومی کمیته امداد امام (ره) قم، محسن مسعودیان راد در گفت و گویی با اشاره به اینکه در مناطق کم برخوردار حاشیه شهرها و مشکلهای موجود فرصتهای ویژهای نیز وجود دارد اظهار داشت: گوهرهایی در این مناطق و خانوادههای محروم وجود دارند که اگر این استعدادها به خوبی شناسایی و شکوفا شوند میتوان اقدامهای موثر و بزرگی انجام داد.
وی تفکر و راهبرد غلط و ناکارآمد مکتبهای غربی در مدیریت فقر و فقرزدایی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: فقرزدایی و رفع اختلاف طبقاتی فقط با تزریق پول امکان پذیر نخواهد بود بلکه باید به راهبرد مترقی اسلام و قرآن کریم و آموزههای دینی متوسل شد.
وی حرکتهای محله محور را به عنوان اقدامهای نقطه زَن در حوزه فقر توصیف و بیان کرد: باید اقدامهای فقرزدایی در این مسیر برای مردم هر محله کاملا ملموس و مشخص باشد.
مسعودیان راد بیان کرد: لازم است مدیران بالادستی در این عرصه ورود کنند تا برخی موسسههای خیریه در حوزه فقرزدایی اقدامهای خنثی کننده و تقابلی نداشته باشند.
وی همچنین گفت: کمکها و حمایتهای مشترک سازمانهای حمایتی و گروههای جهادی باید موجب قیام، قوام، تحرک و پویایی افراد جامعه باشد نه اینکه موجب رکود آنها شود.
وی با بیان اینکه در این حرکتها باید جهانی فکر نموده و محلهای عمل کنیم گفت: فلسفه وجودی مراکز نیکوکاری این نهاد هم همین سیاست و خط مشی است.
مدیرکل کمیته امداد قم مراکز نیکوکاری استان را حلقه واسط این نهاد با فعالان اجتماعی و گروههای جهادی دانست و افزود: مراکز نیکوکاری در محلهها را به طور حتم تقویت خواهیم کرد.
وی تقویت مراکز مشاوره تحصیلی، خانواده، حقوقی، اشتغال و کارآفرینی را برای از بین بردن فقر ضروری برشمرد و گفت: نخست باید با اقدامهای فرهنگی گسترده در خانواده ها فقر نوین و پیچیده امروز را ریشه کن کرد.
مدیرکل کمیته امداد قم با تاکید بر اینکه بافت قدیمی اشتغال استان باید تغییر کند یادآور شد: با ایجاد کانونهای اشتغالزایی در محلههای کم برخوردار قم می توان صنایع تبدیلی و تکمیلی را به این مناطق آورد و مشکلهای بسیاری از خانوادههای نیازمند را نیز مرتفع نمود.
Δ